Professionell plattång

      Kommentarer inaktiverade för Professionell plattång

Jag har tänkt att köpa en professionell plattång den här gången då jag har förstört mitt hår nu efter alldeles för lång användning av billiga varianter av plattänger som torkar ut och fullständigt förstör strukturen på håret. Trots en massa olika medel som man ska ha i håret för att skydda det mot värmen så har det blivit torrt och hårtopparna delar sig eller bara går rakt av. Efter att ha pratat om detta med min frisör så gav hon mig tipset att skaffa en professionell plattång som är mycket mer skonsam för håret. Mina gamla plattänger har varit under all kritik förstår jag nu när vi har snackat om hur en riktigt bra och skonsam plattång ska vara. Man faller ofta för det som är billigt tyvärr.

Professionell plattång online

Längre tillbaka i tiden så gick det inte att få tag på någon professionell plattång då allt som var riktigt bra för frisörer såldes genom speciella butiker där endast företag kunde beställa. Ta till exempel frisörsaxar! Jag minns väldigt tydligt hur jag desperat jagade efter en riktigt bra frisörsax men allt som fanns i butik var bara fejk. Nu går det att beställa riktiga frisörsaxar som finns i salong och används av duktiga frisörer. Min nästa plattång blir alltså en äkta professionell sådan som min frisör använder på mitt hår.

Vilken typ av plattång

Bara som en sådan sak att det går att välja temperatur på plattången är räddningen för mitt hår, jag vet att min plattång har haft alldeles för hög värme för att vara skonsamt mot håret. Den jag ska köpa nu har 5 olika inställningar bara för temperaturen. Sedan är den sladdlös och laddningsbar samt att det går jättefort att värma upp den. Jag ska också ha en så kallad Micro Steam-teknik som gör att håret blir fuktat samtidigt för att minska slitaget.