Kondom på vid alla ligg

Att få ligga kan för många vara målet när de är ute på krogen en lördagskväll. Adrenalinet som man får när man går med någon från dansgolvet, in i taxin och in genom ytterdörren är det inte mycket som kan slå. Vad man dock bör tänka på när man ska älska med en främling man precis har träffat är att bära skydd. Bär man skydd i form av kondom, femidom, pesar eller spiral så kan man med bättre samvete gå till sängs med nästan hur många som helst.

Det ska dock nämnas att kondomer inte skyddar helt och hållet från graviditet, det sägs att en kondom skyddar till 97%. Det finns alltså en liten liten chans att kondomen spricker och tjejen man gör det med blir gravid. Men utöver oönskad graviditet så skyddar kondom också mot äckliga könssjukdomar, som med största sannolik kommer göra livet till ett helvete för en. Det är därför som man alltid ska ha på sig kondom vid alla ligg.

Utvecklandet av kondomer har numera kommit så långt att det numera finns specialfunktioner direkt insydda i gummit. Funktioner som räfflor (för hennes njutning), förlamande salva (så att man håller längre) och kondomer i alla möjliga smaker. Det finns förmodligen lika många olika smaker på kondomer som det finns smaker på glass. Det finns till och med en ostsmak. Urvalet av skydd finns där, så det går inte att säga att det är svårt att hitta en kondom som är rätt.

Ifall man anser att köp av kondom är något som är för pinsamt att göra i en fysisk affär, kan man beställa online från en specialist som https://www.kondomvaruhuset.se/. För den som är extra skraj att någon ska se vad man har beställt bara genom att se kartongen som kondomerna kommer i, finns det möjlighet att få allt skickat i anonym kartong.