En pålitlig leverantör av digitalt tryck gör livet lite mer avslappnat

Vi har väl alla varit i den situationen att det kommer upp något när det verkligen är som sämst tid för det. I mitt fall handlar det om en produktbroschyr som var framtagen för en mindre mässa med viktiga kundmöten. Helt plötsligt hade våra produkter ändrats, inte på något banbrytande vis, men tillräckligt för att informationen skulle stämma längre. I det läget, när det är tre dagar kvar är det inte utan att man börjar att svettas lite. Att då få höra, –Det är klart i morgon bitti, kan få en att slå glädjevolter. Att det finns sådana leverantörer av digitalt tryck i Borås har gjort att mitt liv är avslappnat på ett helt nytt sätt.

Trycker allt snabbt och smärtfritt

Inte nog med att de fixade våra broschyrer, efter att diskuterat digitalt tryckmed dem ett par minuter insåg jag att de erbjöd i princip allt tryckt material man kan tänkas behöva. Numera har vi 4 snygga rollups som ingen missar, och med julen om hörnet investerade vi i julkort som skall skickas till alla våra kunder.
Jag vet inte om de är billigast i branschen, men jag vet att de är snabba och att de är bra. Och deras kvalitet lämnar inget att önska.
Nu jobbar vi tillsammans på idéer om hur vi skall stå ut från andra inför kommande branschmässor, och vad jag än vill ha i tryck, det fixar digitalt tryck snabbt, kvickt och lätt.

God jul på er.