Hyra lägenhet på Södermalm

I skrivande stund bor jag i en jättemysig lägenhet på Södermalm. Jag hyr den i andra hand av en bekant och jag trivs helt fantastiskt. Men samtidigt så letar jag också just nu efter lediga lägenheter på Södermalm eftersom att jag bara får hyra min nuvarande i cirka 2 månader till. En vanlig människa kanske hade känt stress vid det här laget. Dels för att jag inte har ett boende om 2 månader men också för att jag väldigt gärna vill bo kvar på Söder. Och det är kanske inte alltid det lättaste att hitta lediga lägenheter här. Jag är däremot ganska lugn eftersom jag nyss fått höra om Snabbostad.com. Här hjälper de dig nämligen att hitta en lägenhet utifrån dina förväntningar och detta på ett otroligt smidigt och bra sätt!

Men hur går det till?

Jo, som sagt jag tror att många vet om att det är ganska svårt att hitta lägenheter över lag runt om i Stockholm. Med snabbostad.com så kan du däremot anmäla dig för att få notiser om när lägenheter utifrån dina val blir lediga. Var 30:e sekund som kontrolleras dina val hos samtliga hyresvärdar som finns på just Södermalm och så fort en lägenhet blir ledig så blir du meddelad. Man kan både få mejl och sms och därefter så kan du komma i kontakt med hyresvärden för att prata vidare. Det är givetvis inte garanterat att du får lägenheten, men på så vis får du kontakt med hyresvärden och kan pratas vidare för att se om det är aktuellt. Det låter enkelt och jag skulle faktiskt vilja påstå att det är ganska enkelt. Det är otroligt mysigt att bo på Södermalm och därför vill jag tipsa om detta för att fler helt enkelt ska få chansen att göra det också!