Relevator gör det igen

Relevator har jag tidigare skrivit om här men jag kan börja med en liten recap. Relevator är nämligen bolaget som säljer och köper begagnad utrustning inom lager och logistik och som helt enkelt gör det möjligt för dig och din verksamhet att hela tiden utvecklas med era maskiner. Det är inte rimligt att köpa ett system när man börjar som en liten verksamhet och fortsätta leva med den resten av livet. Här behöver man sälja av och köpa nytt. Och just det där med nytt blir oftast en kostnadsfråga, men där Relevator steppar in och ser till att nytt egentligen är begagnat och med andra ord väldigt mycket mer fördelaktigt i pris.

Att vara effektiv

Idag ska vi prata lite mer ingående om rullbanor vilket är något som Relevator säljer. Detta är en toppenbra lösning för att på ett automatiserat sätt förflytta kartonger, påsar eller kanske lådor runt om ditt lager. Det finns både rullbanor som är manuella men även automatiserade som då är en del av en större lösning. Man kan med andra ord med hjälp av rullbanor effektivisera sina förflyttningar genom lokaler och se till att man kan anpassa andra lösningar genom att också ta hjälp av mätningen.

Mätningen i sig handlar om att veta hur mycket man förflyttar om dagen och dessutom se till att man har kapacitet för detta. Om du är i tankarna att kika på en lösning med rullbanor så kan jag även lägga till aspekten i att underlätta ergonomin för din personal när man puttar gods vidare till nästa station. Se till att helt enkelt tänk igenom investeringen kring rullbanor och gör det för att helt enkelt underlätta för din personal. In och kika på Relevator så kan du läsa mer om begagnade sådana och deras möjlighet att utveckla din verksamhet!