Efter OS kommer ansiktsbehandling i Borås

      1 kommentar till Efter OS kommer ansiktsbehandling i Borås

Nu när OS är över är det dags att gå tillbaka till vardagen, den kalla senfebruarivardagen om man bor i Sverige. Totalt sett fick Sverige 14 medaljer, 7 guld, 6 silver och 1 brons, detta var tydligen rekord för Sverige. Att slå sitt egna rekord i OS-medaljer är alltid roligt, och som pricken över i:et var vi totalt sett 6:e bästa av 93 tävlande länder, inte dåligt alls.

Dock är vi fortfarande långt ifrån topp 3 som alla fick minst 29 medaljer, varav Norge kom 1:a med hela 39 medaljer. Norge fick ligga många guldmedaljer som Sverige fick totalt.

Det roligaste att titta på under OS var nog curlingen. Även fast det är en ganska lugn och stundtals ohändelserik sport, var det riktigt roligt att se både de svenska damerna och herrarna spela. Damerna vann för övrigt guld, detta är de svenska damcurlinglagets tredje guldmedalj på fyra OS. Herrarna var även de bra, men tyvärr förlorade de mot USA i finalen, och fick därmed ”bara” silver.

En annan OS-gren som var rolig att titta på var herrarnas ishockey. Inte för att Sverige spelade så värst bra (utslagna i kvartsfinalen) men ett lag som spelade otroligt bra var Tyskland. Som inte nog slog ut Sverige i kvartsfinalen, utan också slog ut Kanada i semifinalen! Detta var sensationellt, aldrig förr hade Tyskland spelat i en OS-final i hockey, deras motståndare var Ryssland (eller OAR – Olympic athletes from Russia, då Ryssland officiellt inte fick tävla i detta OS). Tyskland höll i starkt, men fölorade till slut i övertid med 3-4.

OS var som sagt spännande, men det är vad jag hinner skriva om idag, ska hämta flickvännen som har varit på skön ansiktsbehandling i Borås, efter det ska vi åka och hämta SoyaConcept kläder som beställts online. Flickvännen hittade en onlineaffär som sålde dessa. Ifall det är bra kvalitet kanske jag också beställer något därifrån.