Torsdag och beslut om förkovring inom e-handel integration

      Kommentarer inaktiverade för Torsdag och beslut om förkovring inom e-handel integration

Torsdagen startade nästan lika bra som onsdagen slutade och det var faktiskt att jag blev väckt av grabben som verkade ha fått blodad tand från igår kväll och ville imponera på oss andra i familjen genom att spela upp ännu fler nyfunna låtar via Spotify på vår stereo. Dottern som inte ville vara sämre hon hade snickrat ihop en riktig hotellfrukost som doftade ljuvligt ända upp till vårt sovrum. Det var med andra ord inga som helst problem att gå ur sängen.

Efter att vi avnjutit en underbar frukost och tagit på oss kläder så gick vi alla ut på en promenad i solen och det friska februarivädret. Vi hade packat en liten ryggsäck med godsaker och självklart även en trådlös högtalare som spelade härlig bakgrundsmusik under hela promenaden.

När vi kom hem så hade jag satt på bastun som var klar att användas direkt. Jag och frugan satt kvar längst och pratade och kom in på lite framtid och om vad vi ville göra framgent med livet. Frugan berättade om att hon gärna skulle vilja lära sig lite mer kring ledarskap för att kanske i framtiden kunna ha användning av i karriären. Jag berättade om att vi har en kund som just håller i sådana utbildningar. En väldigt passande sådan heter UGL ledarskapsutbildning och som verkar vara mycket omtyckt om man läser referensernas uttryck och åsikter.

När jag fick motfrågan om vad jag själv skulle vilja förkovra mig med eller utbilda mig i så fick jag tänka efter ganska länge. Svaret blev att jag skulle vilja lära mig mer kring e-handel integration för det skulle jag också kunna ha användning för i mitt företag. Frugan sa då att hon sett nått inlägg på Facebook om ett företag i Svenljunga just håller på med sånt. Företaget verkade inte ha någon utbildningsservice, men jag tänker ändå ringa och fråga. Det slutade med att frugan anmälde sig till en kurs i UGL, jag får som sagt se ifall jag kan få en undervisning i e-handel integration.