Nya tider kräver Bia hundmadrass

      Kommentarer inaktiverade för Nya tider kräver Bia hundmadrass

Jag sitter här och undrar om hur svår det kan vara att hitta något seriöst företag som jobbar med försäljning av hundmadrasser, och specifikt en Bia hundmadrass. Jag har en gammal Border Collie som jag är fruktansvärt orolig för inte får tillräckligt med sömn på grund av dålig bädd. Än värre är det när vänner dyker upp och kommenterar om hur trött gamlingen ser ut att vara.

Nu får det vara nog anser jag. Jag vet att det kostar lite pengar, men jag är också medveten om vilken förbättring i livskvalitén det hade blivit. Jag kan tänka mig att lägga några hundra eller tusenlappar bara det blir bra för hunden. Har sett och läst på nätet att Bia har bra hundmadrasser.

Det är dags att fatta telefonen och ringa runt för att lösa de madrassproblemen. Sen kan jag med ett brett leende sitta på verandan och titta på min fina utsövda hund till sensommaren gissar jag. Det är i alla fall min nuvarande målsättning.