Älskar att vara ute med fiskeutrustning

      Kommentarer inaktiverade för Älskar att vara ute med fiskeutrustning

Jag älskar den svenska naturen och framförallt älskar jag att fiska, det spelar ingen roll om det är sötvattensfiskar eller saltvattenfiskar, jag fångar allt. Jag har nog varit vid varenda sjö och vid varje tänkbart havsområde i södra Sverige och fångat fisk.

Min absoluta favoritfisk att både fånga och äta är makrill, den underbara havsvattenfisken är gudomligt god att äta, allt som behövs är lite kokta färska potatisar och en klick smör så har man en måltid som hette duga. Alternativt så kan man panera makrillen i lite mjöl, ägg och ströbröd, sen kan man steka eller grilla den och lägga den mellan två hamburgerbröd. Det serverat tillsammans med picklad rödlök och en schysst smältbar ost är också inte fel precis.

Kan bara uppmana alla att ta sig ut i vår vackra natur, läs på om vad allemansrätten innebär, packa ryggsäcken (med fiskeutrustning såklart) och några smörgåsar och njut av det vackraste av vackra, Sveriges natur.

För det är verkligen svårt att inte beundra den svenska naturen. Är det något jag önskar är det att det blev en paus i vardagen, så att jag kunde bege mig ut till den vackra naturen. Jag tror att en paus även i resten av världen kan göra att ännu fler både nödvändiga och mindre nödvändiga utflykter görs.